måndag 13 juni 2011

Full rulle!

I morse kl halv tio kom alla Tuvas kompisar från förskolan och hälsade på tillsammans med två fröknar. 18 barn var det som kom, några var sjuka eller lediga. Tror gruppen är på 24 barn mellan 3 och sex år. Ååå, som Tuva längtade innan de kom! Hon stod vid staketet och väntade och väntade. Vi hörde på håll när barnen kom och då blev spänningen totalt olidlig! ;-) Vi visset inte vilket håll de skulle komma från först men så när vi hörde ljudet visste vi. Vid den tiden är det ju inga barn ute här i området så det hördes verkligen på långt håll när det var på väg.

Först lekte de lite, och kollade in studsmatta och sandlåda mm. Tyvärr slängde vi bara här om dagen rutschkanan. Den har hållit i ur och skur i sju år! Tror faktiskt att den gassande sommarsolen har farit hårdast mot den. Men plasten var så skör på sina håll att det var stor risk att den gick sönder, med följd att barnen hade skurit sig på plasten.

Ganska snabbt servarade vi lite fika; saft och kakor och kex. Vi tog det tidigt så att barnen inte skulle vara för mätta till lunchen på förskolan. Därefter gick Tuva runt och bjöd på Päronsplitt-glass. Jag och fröknarna satte oss sedan och drack kaffe, och barnen lekte vidare.

Tuva sa att det var en av killarna som sa till henne "åååå detta är den bästa tomten (trädgården)!". ;-)

Nu kan vi ta fram stor-poolen. Har velat vänta till dagis varit här. Tuva vill imorgon. Men men, vi får se... Tar en stund att plocka ihop den. Och att fylla den! ;-)

Må väl! :-)

1 kommentar:

  1. Tur med vädret hade ni med, härligt!!
    Nöjda barn, krävs ju inte så mkt.

    Poolen kommer nog upp Här i helgen, skall inhandlas först med;-) M har fullt upp med jobb just nu.

    Kram JO

    SvaraRadera