torsdag 2 juni 2011

Fånga dagen...





Detta är något jag verkligen försöker göra! Men jag ska erkänna att jag ofta hittar en massa "måsten" hemma, tex tvätt, städning och likanande. ;-) Men visst, att fånga dagen kan ju faktiskt vara att bara ta sitt kaffe i solstolen på altanen. :-) Och den känslan när man har vikt den där tvätten (favvotröjan tex) och sätter sig med kaffekoppen, ja det är ju också att njuta av livet! :-)

Igår kväll efter middagen åkte vi ner till viken här i närheten av där vi bor. Vi köpte med glass från Ica och åt den vid bryggan. Baren badade. Det verkade ju lite kallt, men barn är ju barn. ;-) Det var förvisso "pålandsvind" och då brukar det ju vara lite varmare i vattnet än vid "frånlandsvind". Barnen träffade skolkompisar där nere. De hoppade och hoppade från bryggan och hade så kul. Tyvärr var det en hel del tång vid stranden, så de fick hoppa i från badstegen. Jag hoppas "någon" (he he, vem, kommunen?) räfsar bort den innan den "riktiga" sommaren börjar. ;-)

I kväll var vi också nere i viken en stund och hade då kvällskaffet med, men idag blåste det lite mer. Barnen träffade inte på några kompisar ikväll och det tyckte nog i alla fall Freja var lite trist. Men vi hade en skön stund i kväll också.

Må väl! :-)

2 kommentarer:

  1. Klart man ska fånga dagen och där ingår plock av disk mm, tyvärr!!

    Mysigt med kvällsdopp håller värmen i sig så ska vi nog sätta upp ny pool:-) måste ju ha chans bli uppvärmd;-)

    Amiralens dag var kanon, mkt kul för barnen!!

    I dag kalas för Emmie o Tuva, Emmie längtat!!

    Kram JO

    SvaraRadera
  2. Ja Tuva var eld och lågor inför att få gå på kalas. :-)
    Ang pool. Vi har ju haft i många år. Om detta att bli uppvärmd. Det behövs inte många dagars värme för att få upp en hyfasad temp i den, och det behövs heller inte många dagars kallare väder och ex regn, för att kyla ner den snabbt igen. Men så går det runt runt, det behövs inte många dagars sol och vackert väder för att värma den igen... etc etc... :-)
    Så ngn panik med att sätta upp poolen behöver ni inte ha. Det är min erfarenhet.
    Vi ska vänta med att sätta upp poolen tills efter Tuva har bjudit hem sina "dagis-kompisar". Hon ska bjuda hem den fm den 13 juni.
    Ha en bra dag! :-)
    Kram!
    PS, superproblem med komm. Kan nästan inte skicka den.

    SvaraRadera