söndag 12 juni 2011

Fotbolls-söndag

Jaha, så har den här helgen susat iväg! ;-) Det går i 170 knyck för det mesta.Och pingsthelg har det varit också minsann. Knappt man märker det när det inte längre är röd dag på annandag pings...

Fredagsvädret var botten! Regn precis hela dagen! Stackars studenter som gick ut den dagen. Vi hade lite barn på jobbet så vi bakade chokladbollar med barnen och stannade inomhus.

Lördagen började med lite bättre väder faktiskt! Igår gick jag och pulade med lite av varje. Skönt med såna dagar. Och idag söndag har det varit ännu bättre väder! ;-) Kl halv elva skulle vi vara i Listerby för att barnen skulle spela fotboll. Spelen (cupen vad det nu heter) heter "Spel utan hets". Det var det de spelade i förr- förra helgen också. Denna turnering fortsätter i höst sedan.

Idag var Tuva också med. Hon gillar också fotboll det lilla livet! ;-) De hon leker med på dagis spelar (både tjejer och killar), så det kan ju bero på det. Hon VILL börja spela till hösten säger hon... Men hon VILL också gå på den gympa Freja går på (sex-årsgruppen) och lära sig hjula mm. Hon är ju sååå sotis på att Freja, Sanna och Manda kan det. Vi får se vad det bli i höst.

Tjejerna var lila duktiga idag som sist! De vann de två första matcherna och förlorade den sista. :-) Laget har utvecklats något oerhört under vinterns inneträningar.

Tuva skulle promt ha den fotbollströja hon fått av Sanna (för liten för Sanna). Det står Ljungberg och Arsenal på den. Det var ett tag sedan han spelade där tror jag! ;-)

Imorgon på förmiddagen kommer hela Tuvas förskolegrupp hit till oss för lite fika och lek. Hon slutar ju där för att till hösten börja skolan. Känns så kul att göra detta. :-) Blev inte av när Freja slutade där eftersom jag då var sjukskriven för efterbehandlingen av bröstcancern, jag hade bara inte orken då! Nu känns det också som att nu ÄR det slut med "dagistiden" för oss. Detta blir som ett litet avslut.

Må väl! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar