söndag 28 augusti 2011

        En sån här söt och smutsig skoltjej hämtade jag på fritids i fredags.

Jag har beställt en prenumeration på tidningen Må Bra. Premien var sex såna här vackra frukostskålar från Rörstrand. Dessa har funnits i produktion sedan 1920, snacka om tidlös design! Tror de designades speciellt till Världsutsällningen i Stockholm det året. Det är så gott att äta fil ur vackra skålar... :-)

                                    Kräftskiva! Schkååål!

                                          Jelly!

Kräftskiva

Igår var hela fam bjudna på kräftskiva i Lyckeby. Vi hade sååå trevligt! Vi var tre familjer där. Jag körde så jag drack bara alkoholfritt, men jag hade lika roligt för det!

Oj vad vi skrålade och skålade och babblade! Barnen hade så roligt, det var Freja och Tuva och så fyra andra tjejer i Frejas ålder och så en kille på snart fyra år.

Det bästa på hela kvällen var när värden drog HELA Madonnnas Like a prayer. ;-)

Vi var verkligen ett gäng "gamlingar" i samma ålder, vi skrålade och sjöng gott till gamla godingar från vår ungdom. Tänk ändå vad bra att man idag har dator med Spotify och YouTube. Vad gjorde man innan man hade musiken så pass "tillgänlig"? ;-) Grabbarna tog ut datorn på altanen med högtalare och allt.

Jag fick även lyssna på min nya "favvolåt", Hollywood Hills med gruppen Sunrise Avenue. Den spelas på radion ofta och den är så bra. Killen som sjunger har nog den sexigaste sångröst jag har hört på flera flera år faktiskt!! ;-)

Idag har Magnus måla vindskivor till uterummet. De gamla var helt uppruttna. Jag har gått och "pulat" här hemma med diverse göromål, jag har tex städat ur både kylarna.

Igår när vi köpte glass till efterrätten som vi skulle stå för på kräftskivan såg vi att Willys sålde Jelly, en engelsk efterrätt som Magnus minns från sin ungdom då han som scout var på sk utbyte i familjer i England. Antar att de var lite som språkresor men i scout-regi. Han blev så nostalgisk så vi köpte en paket och provade! Njae... det var inget för mig eller för barnen i alla fall. Jag tyckte konistensen var vedervärdig. ;-)

Nu är vi redo för en ny arbetsvecka. Magnus flyger till Frankfurt imorgon och kommer hem sent på tisdag kväll. Ja ja, jag är van att vara själv med barnen så det skall nog gå bra. ;-)

Ha en bra vecka!

torsdag 25 augusti 2011

Nu placerar vi ut...

ekorrhjulet i huset/livet igen efter en lugn skön semester. Det är härligt att slippa rutiner för en tid, men när man inför dem igen är det riktigt skönt! ;-)

I måndags började skolan för våra godbitar; Freja började trean på "storskolan" i byn, och Tuva-luvan började i förskoleklass (0:an) på "lillskolan". Magnus tog skjutsning av barn till skolan den dagen eftersom jag började på mitt "nygamla" jobb. Nu får man ju göra så att man lämnar Freja först, ca tio min innan de börjar, sedan får man skjutsa Tuva och vara kvar på skolgården med henne tills det ringer. Så gjorde vi med Freja då hon gick i förskoleklass också. Fast vissa dagar lämnar vi ju så klart till frukost på resp fritids.

Freja var nöjd med att träffa klasskompisar och fröken igen. Tuva var spänd av förväntan, ja väldigt fokucerad där på morgonen. Hon gick med skolväskan på ryggen hemma en bra stund innan de körde! ;-)

Tuva må vara ett yrväder här hemma, men ack så blyg man kan vara i nya folksamlingar... Jag lämnade henne när skolan började igår och i dag, och hon var lite småledsen då jag gick. Det var först när fröken sa att alla skulle sätta sig i ringen som jag fick gå. Då kände nog Tuva att hon hade koll på "folksamlingen", jag tror hon tyckte det var jobbigt när alla gick omkring i rummet. Det kändes nog bättre när hon, och alla nya kompisar, satt ner.

Det kändes skönt och roligt för mig att börja jobba på nygamla jobbet i måndags. Mycket var sig likt, exempelvis de flesta rutiner och "göror", medan det var en hel del nya barn. Men i tisdags ringde jag gamla jobbet i ett ärende och oj då, pladask föll jag ner i "längar tillbaka-träsket"... Det finns alltid människor som får en speciell plats i hjärtat. I morse började jag inte förren kl tjugo i tio, så när jag hade lämnat barnen i skolan körde jag bort till gamla jobbet en stund. Jag hade glömt en fleecejacka och ett par gympaskor. Det var härligt att träffa alla igen, och riktigt skönt att få säga hej då på riktigt, när jag slutade i aug var det bara jag och en vikarie som jobbade nämligen.

Avslutar med en skön kommentar från Freja nu ikväll:

Freja: - Mamma får jag ta ett bad?
Jag. - Jaaa, det får du väl...
Freja: - Ja du vet jag har haft det lite jobbigt med minustalen idag.

Ha ha, hon har TACK OCH LOV inte så jobbigt med matten som jag hade i skolan, jag tror bara hon var lite ringrostig idag. Hon har nog tänkt för lite matte i sommar och hon kom helt enkelt inte ihåg hur man skulle tänka. ;-)

Må väl! :-)

lördag 20 augusti 2011

Det gick bra!

Köksbord- och stolar. :-)

Tack och lov klarade Tuva Emmies katt bättre idag än igår. De var både ute och inne idag, och hon bar inte katten eller så. Jag gissar på att hon klappade, bar och gosade med katten igår. Och kliade sig ögonen utan att tvätta sig mm. Ja så man gör om man inte är allergisk. Nu vet hon nog bättre hoppas vi, men barn glömmer ju fort. ;-) Vi ska ändå ringa barnkliniken och försöka få en tid för utredning. Jag vill gärna ha medicin hemma om hon skulle få en reaktion igen.

Idag har mamma och pappa varit här och fortsatt sitt målande av uterumsfönster. Magnus har kört bort flera släp matjord som "blivit över" efter att vi grävt ut för två altaner (det har legat en stor hög på allmänningen sedan vi gjorde altanen på baksidan). Jag har städat av huset och gått och "myst" åt vårt nya köksmöblemang och även åt känslan av att ha ett matsalsbord i vardagsrummet. ;-)

Vi klarade oss bra med ett litet bord i köket första åren vi bodde här och barnen var små. Men nu sista tiden har det varit ett stort irritationsmoment. Barnen har tex börjat spela spel och vi ska äta och då har jag varit tvungen att säga åt dem att plocka undan, de har suttit och ritat, klippt och klistarat, jag har fått be dem plocka undan etc etc. Inte för att matsalsbordet ska vara klipp- och klistrabord, men jag är FÖR att använda möbler och rum mm, så barnen ska absolut få sitta och rita och spela spel vid matsalsbordet - men då lägger vi på en vaxduk. :-)

Må väl! :-)

fredag 19 augusti 2011

Två bilder

Huuuu, denna gräshoppa/vårtbitare satt på Frejas fönster tisdags!

He he, jag introduceraade barnalfapet för Freja i onsdags. Kul! ;-)

Snart jobb igen! :-)

På måndag börjar jag jobba på det jobb jag hade innan det jag har haft nu senste två åren. Ska bli så mysigt, har saknat den arbetsplatsen. Härliga kolleger, underbar miljö, härliga barn och föräldrar. Jag var där igår och pratade schema mm.

Tuva sov över hos farmor och farfar mellan onsdag och torsdag. Hon har varit lite mammig och pappig sista tiden, så när Magnus lämnade henne på onsdagmorgonen innan jobbet var hon lite ledsen. Men det försvann snabbt sa farmor och farfar. Hon hade haft det så bra så. Badat och badat och badat. ;-) Farfar hade hängt upp en sådan gunga de har i stugan, en sån rund med ett rep i mitten.

Jag och Freja fick en mysdag hemma själva på onsdagen. Vi cyklade ner till ICA och köpte batterier till den mixer hon köpte på loppisen. När vi kom hem spelade vi spel och hade det sååå lugnt och skönt! Ja, det ÄR lugnt i huset utan vildningen Tuva. Faktiskt. Eller det lugna kanske helt enkelt bestod i att det inte var något syskonbråk alls. Jag tror både Freja och Tuva njöt av att vara ifrån varandra. ;-)

På kvällen gick Magnus, jag och Freja en kvällspromenad på ca 30 min. Det hade inte gått med lilla bortklemade lillasyster som gnäller så fort hon ska gå längre än 50 meter! ;-) Freja är en jäkel på att gå, inget gnäll alls. Hon är van att gå sedan hon var liktigt liten. Det var en så fantastisk sensommarkväll. När vi kom hem satt jag ute en stund på atlanen och filosoferade. Freja hoppade studsmatta.

Vi har shoppat loss på Blocket senaste två veckorna. I förrförra veckan köpte vi ett ekbord att ha till matsalsbord i vardagsrummet. När vi flyttade in i huset för sju år sedan ville vi INTE ha något matsalsmöblemang i vardagsrummet. Då ville vi ha de öppna ytorna för barnen att röra sig på. Nu har vi liksom allt eftersom att barnen blivit äldre ändrat oss... Det började med TV:n i vardagsrummet för ca tre år sedan. Vi har ju nyligen köpt ny TV till vardagsrummet och fått en urmysig liten TV-hörna där. Det blev plötsligt massor av plats i en del av vardagsrummet. Det ska bli mysigt att ha ett matsalsmöbleman där man kan duka upp till fest! :-) Och fest för oss kan vara bara en enkel fredagsmiddag som man bestämmer sig för att äta vid matsalsbordet istället för i köket, eller att man bjuder hem kompiar eller familjen. ;-)

I matsalsdelen av vardagsrummet ska vi nu ha ekbordet och Carl Malmstenstolarna som tidigare varit köksstolar. De ska lackas svarta men det får bli ett senare projekt. I köket finns det plöstligt inga köksstolar. Ojdå! ;-)

Men det problemet löste jag snabbt. Jag hittade köksstolar på Blocket i förrgår. Tyvärr ingick inte något bord, men det köper Magnus ett i eftermiddag. ;-) Vi har ju haft ett köksbord men det passar inte till de nya köksstolarna, dessutom var det så förstört på skivan så att jag alltid var tvungen att ha vaxduk på. Magnus och jag tittade ut ett köksbord igår på Svenska Hem.

Idag fredag har Ellen lekt här, och Tuva skulle leka en stund hos Emmie. Men Tuva håller nog tyvärr på att utvecka allergi för pälsdjur... :-( Emmie har ju en kattunge och efter en timme ringe Jenny och sa att jag nog fick hämta Tuva, hon kliade sig och kliade sig i ansiktet och på halsen. Vi har märkt små tendenser till detta i sommar då hon lekt hos grannbarnen som har hund. Då har hon kommit hem med lätt snuvig och med röda ögon och spontant sagt "mamma jag har blivit förkyld!". ;-) Jag har ju ganska mycket både astma och allegi så detta var ju inte helt oväntat... Tuva har dessutom min "allergihy" och lätt atopiskt exem.

När jag hade hämtat Tuva blev hon än värre under ca en timme här hemma. Hon började klia på hela kroppen och blev flammig i ansiktet. Jag krossade en Tavegyl i sylt som jag hade hemma sedan hon hade vattkoppor. Efter det blev hon superspeedad och "pigg" ett tag, men nu tre timmar senare är hon totalt URLAKAD och jättetrött. :-( Och Emmie som ska ha kalas imorgon, 2,5 timmar kattumgänge... Undrar hur detta ska gå?

Nu fredagkväll med montering av bord mm. :-) Ha det bra!

söndag 14 augusti 2011

Bakluckeloppis




Idag har jag och barnen stått och sålt på sk Bakluckeloppis på Amiralens parkering. Vi pratade om det och plockade fram grejer, redan i början på sommaren, men först nu blev det av. Vi försökte förra helgen och var där på parkeringen med alla våra saker, men regnet fullkomligt vräkte ner, så vi körde vidare och var på Leklandet med barnen istället. ;-)

Barnen var så laddade för detta. Det gick väl ganska trögt med försäljningen hela tiden, vi kom nog hem igen med ungefär hälften av sakerna skulle jag tro. Vi sålde ett rött barnbord och röda stolar. Vi hade med två barnfåtöljer men sålde bara en av dem. Synd, för jag såg dem som ett par. På slutet sålde vi vår lilla "inomhus-studsmatta" för en femtiolapp. Den var det skönt att bli av med, den har bara tagit plats de sista åren då vi ju har en stor ute. Vi sålde även endel spel och pussel. Jag är glad att vi sålde det mesta som är "skrymmande" så vi slapp packa in det i bilen igen. :-)

Jag skulle haft med en Bobbycar också, men den sålde jag i måndags via en sk "köp- och säljsida" på Facebook. Toppen! :-) Alldeles nyss la jag ut en bild på vår läckra 50-tals leksaksspis. Fick två köpare på en gång. ;-) Jag hade på ett sätt velat behålla den, för jag trooor eventuellt den hade kunnat öka i värde, men man kan inte spara allt. En glad tjej hämtar den imorgon.

För barnen är det ju alltid kul att få "fynda" lite. Vi hade bestämt att de skulle få dela på de pengar vi sålde för. Tuva handlade ett docksåp i plast (ingen "superkvalla" men för 40 spänn kan hon ha roligt med det ett tag!) och två smådockor som ska bo i hennes Barbiehus. Freja köpte en slags "mixer" för barn som man kan göra någon slags glass i för 15 kr. Jag köpte två Barbiedockor och två Ken-dockor som Tuva faktiskt ska få i födelsedagspresent.

Tuva var så söt, hon har ju sån fantasi och kan leka var som helst! Hon satt i vår baklucka och lekte med sitt nyköpta dockskåp! ;-)

När vi kom hem hade Magnus laserat uterummsväggarna grå i ett första lager. Oj oj, så fint det kommer att bli! Så ljust o fräscht! :-)

Imorgon blir det klubben och fritids för barnen för första gången på typ 7 veckor. Det ska fakiskt bli skönt att komma in i rutiner igen!!! ;-)

Må väl!

torsdag 11 augusti 2011

Tuva och jag var på en liten cykeltur i byn. Det är sååå roligt att Tuva är så stor nu att man kan ge sig ut och cykla med henne! Här harvi "hittat" en lite genväg för att komma ut på stora vägen som går förbi vårt bostadsområde. Ha ha, där växte en ensam solros!  

Mysan var med och "hjälpte till" med fönstrena. Hon är nyklippt och då känner hon sig alltid lite frusen och eländig! ;-)

                       Tuva leker med sitt dock-sko-hus. :-)

Hjälp!

Idag kom mamma och pappa ut hit till oss i "byn" och hjälpte oss med uterumsfönstren. De målade utsidan på dem för två år sedan och nu var det dags för insidan. De har inte hunnit förr, de har haft så enormt mycket med affären tidigare. Idag har de hunnit skrapa ett fönster. Toppen, vi är så tacksamma för hjälpen!

Vår tanke är att hinna måla uterummet innan vintern. Svärfar Bengt ska nog hjälpa oss med det framöver. Han är ju penionär, men en aktiv sådan, med ett hus och en sommarstuga, men han har ändå lovat att hjälpa oss måla. Han och Magnus måste även hinna byta tak på uterummet i år. Det läcker och har gjort ett antal år nu... ;-) Uterummet kommer att bli så fint! Nu känns det som att sitta i en bastu, och då menar jag inte för värmens skull (för vi har ett varmt uterum!) utan för furupanelen på väggarna. Usch, jag gillar inte ren furu. ;-) Vi ska lasera väggarna mycket ljust grå, nästintill vita. Helt vita väggar vill vi inte ha, jag tror man nästan blir bländad då. ;-) Golvet ska vi olja in med svartpigmenterad olja. Det hoppas vi blir fräscht. ;-)

Freja lekte med Ellen idag. Tuva och jag bestämde oss för att ta en cykeltur ner till byn och köpa glass. Precis när vi skulle cykla ringde dagiskompisen Anton och ville leka. Tuva blev som alltid sååå lycklig! ;-) Men vi bestämde att vi skulle cykla ner till byn först och så skulle de leka hos honom efter det.

När vi cyklade hem cyklade vi inom Litauenhjälpens loppis här i byn. Jag hade läst nere på ICA att de hade rea på loppisen, 50 % rabatt på allt! ;-) Direkt när vi kom in såg vi det - ett litet "dockhus" i form av en sko, lagom för Tuvas Pet shops-djur att bo i. Det stod 30 kr på det, och så halva priset... Det kallar jag fynd! Tuva vart överlycklig! ;-) Det var ju inte helt nytt, skulle tippa på 80-90-tal, men vad gör det! Jag tvättade av det när vi kom hem och så var det som nytt! :-) Vi hittade även ett spel som vi betalade 10 kr för, Barbies Modespel.

Må väl! :-)

onsdag 10 augusti 2011

                                            Wordfeud!

                     Freja och Tuva hjälper pappa Magnus. :-)

!

Jaha, så var man arbetslös då! Det var faktiskt länge sedan sist (faktiskt i slutet av min graviditet med Tuva)! Nu har jag jobbat tre år sedan min sjukskrivning för bröstcancern.

Jag har ett nytt jobb på gång, även det ett vikariat. Men jag funderar på att börja läsa igen. Ska träffa en syokonsulent på tisdag. Jag är ju utbildad lärare, men har inte jobbat som det på tio år. Jag trivdes aldrig med det... ;-) Jag hankar ju mig fram på förskollärartjänster och med förskollärarlön, och är väl ganska nöjd med det, men det verkar svårt att få fastanställning med min utbildning. Jag börjar tröttna på ständiga vikariat... Många ser min utbildning som helt kompatibel med förskollärarens, men ändå är det nååågot, det sista lilla, som verkar fattas för att få fast anställning. Jag känner mig i tänk och arbetssätt helt och hållet som en förskollärare (är förvisso även barnskötare, så jag har ju även det i bagaget). Men men jag lär ju inte kunna börja läsa förren tidigast till våren misstänker jag...

Annars går livet sin gilla gång här i vårt lilla "hushålle" (som Lotta på Bråkmakargatan säger). Magnus är inne på sin femte och sista semestervecka. Han jobbar hårt med renovering, eller vad man ska kalla det, av vårt hus. Han förbereder för en altan på framsidan. Han gillar att jobba och stå i, han är ingen kille som sitter ner några längre stunder. ;-) Jag tror att han verkligen HAR stängt av jobbet denna semestern, han har bara tänkt på jord, sten och macadam! ;-)

Det jobbet jag gör syns ju aldrig, men det är min lott i dagsläget. Jag sköter markcervicen och barnen. Någon måste göra det också! :-) Och hade jag inte gjort det hade Magnus inte fått ett dyft gjort. Jag är så glad åt allt han gör med huset, och han är tacksam för att jag ger honom hyfsat fria händer i sin renoveringsiver. Det kallas att ge och ta. :-)

Annars vad nytt... Jag har blivit helsåld på att spela Alfapet (Wordfeud) som en app i mobilen! Min gamla vän Malin introducerade mig tidigare i somras. Man har 72 timmar på sig per "drag" så det är ingen stress eller så. Det ÄR så kul och jag har blivit så biten! ;-)

Tuva har fått örongångsinflammation... Freja hade det förra sommaren. Man får det lätt när man är mycket under vattnet.Vatten kan då stanna i örongången och då blir det lätt infekterat. Man märker det på så sätt att barnet blir jätteöm i och runt örat. Vi var på vårdcentralen igår och fick örondroppar utskrivna. Det är inte konstigt att Tuva har fått örongångsinflammation, hon har ju precis lärt sig att vara under vattnet obehindrat! ;-)

Må väl!

Djupa tankar en vanlig augusti-onsdag..



Många gick alldeles för tidigt .. Eller var de bara på besök?


Om vi tittar på himlen, som vi tror att de tittar på oss. Ofta minns vi dem ..


På morgonen .. På natten, när vi tittar på stjärnorna.. Ett datum .. En låt .. En plats .. En doft ..

Till minne av dem som har lämnat oss.


(Detta är läst på Facebook. Man kan hitta klokheter där!)

...................................................................................................
 

Detta var väl sååå tänkvärda ord!?
Mina helt ovetenskapliga tankar är som så, att jag tror att när vi dör är vi aldrig riktigt "döda" (borta kanske låter bättre?) förren alla de som tänker på oss också är döda. Man finns liksom kvar så länge folk tänker på en och minns en. Detta bör vara ca 1-2 generationer. Sen är man "borta", och då föds man nog som någon annan/något annat. Men fram tills dess finns man här som någon slags ängel tror jag. Så vill jag tro.


tisdag 2 augusti 2011

Blandat

Tuva har utveckltas något oerhört i sin simning även nu sedan sommarsimskolan är slut. Nu simmar hon flera simtag både under och över vattnet!

                          Barbapapa-samling. ;-)

 Picknick på Alveret i söndags. Det var sååå varmt så Tuva fick ta av sin tröja!

 Kapelluddens camping Borgholm. Freja hjular i det långgrunda vattnet. Det var så varmt i vattnet, vi kastade boll i vattnet en lång stund. Freja och Hampus bara slängde sig efter bollen. :-)

 Magnus och Patrik grillar hamburgare.

Födelsedagsljuset som spelade Happy Birthday för Hampus. ;-)

Barbapapa!

Idag hämtade Magnus, Tuva och Freja mig på jobbet. Freja hade lekt hos en kompis i Lyckeby hela dagen. Vi körde raka vägen till Netto. Jag såg i deras reklamblad som kom igår, att de sålde en massa Barbapapa-produkter, bla Barbapapa-foppisar. Tuva behöver inneskor till skolan, så vi köpta sådana. Sååå söta! :-) De hade också leggings, strumpor och strumpbyxor. Ja, faktiskt så köpte vi även Barbapapa-fruktburk till Tuvan. ;-)

I söndags på City Gross i Kalmar hittade vi fina skolväskor till tjejerna. Freja behöver EGENTLIGEN ingen, men vi föll till föga... ;-) Det har inte varit lätt att hitta ryggsäck till Tuva. Hon är ju så kort, så många "ryggor" är för långa liksom. Den vi hittade nu var så "lagom", men det var ändå ingen sådan liten "dagis-rygga" utan det var en riktig skolväska. ;-)

I söndags körde vi över dagen till Öland och hälsade på Patrik, Eva och barnen. Det var Hampus 8 årsdag. :-) De har varit nere här i södern sedan förra veckan. Då sågs vi två dagar, en dag var de här hos och och en dag var vi i Ronneby och träffade dem hos mamma och pappa. Den dagen åkte jag och barnen tåget dit faktiskt. Magnus var hemma och jobbade med altanen som vi ska ha på framsidan under vardagsrumsfönstrena.

Brorsan med familj hyr en stuga i en vecka på Kapelluddens camping mitt i Borgholm. Jag hade kollat på vädret och det skuuuuullle bli hyfast under söndagen, så vi packade in oss själva ocb badkläder i bilen. När vi vaknade var det dock ösregn, men bannemig, det klarnade upp och blev en riktigt riktigt fin dag! Mamma och pappa kom också till stugan.

Vi stannade till på City Gross i Kalmar och köpte med matsäck; grillad kyckling, bauguetter och en paket smör med havssalt i. Vi skulle inte vara hos brorsan fören efter lunch, så vi åt vår medhavda matsäck på Alvaret invid slottsruinen innan vi körde till campingen. Mmmm, så gott, vad vi njöt! Min släkt på pappas sida härstammar från Öland och pappa bodde där som barn, så Öland har en mycket speciell plats i mitt hjärta... Alvaret griper ALLTID tag i mig... Det var så grönt på alvaret i år, jag har nog aldrig sett det så grönt i slutet av juli! Den här gången gick vi inte in i Slottsruinen, det får bli en annan gång. Barnen blev väldigt intresserade nämligen.

När vi kom till stugan drack vi kaffe och satt och snackade. Barnen sprang runt och lekte. Vi gick sedan till stranden och badade. Det var förvånandsvärt varmt i vattnet! Det måste ha varit 23 grader, för igår var vi i Trummenäs och kvälsdoppade oss, och där var det 22 grader, och det kändes mycket varmare på Öland! Men det är ju så lång-grunt på många stränder på Öland, så vattnet blir ju snabbt uppvärmt. Det var också "pålands-vind", dvs det varma ytvattnet blåser in mot land.  

Jag började jobba igår. Givetvis vaknar man då till stråååålande solsken och klaaaarblå himmel. Ja ja, inget att vara bitter över. Det är ändå roligare att jobba när solen skiner! Vi har inte många barn på jobbet den här veckan. Vi brukar ha fruktstund ungefär vid fyra på eftermiddagen, idag fick jag ett ryck och stekte bananer med kanel på och så åt vi glass till det. Mmmmm, så gott! :-) Det gäller att fånga dagen! :-)

Må väl!