torsdag 6 januari 2011

Trettondagen

LEDIG dag, göööött! ;-)

Bra med en mjukstart i jobbandet. Jobbade tis och ons, ledig i dag torsdag (trettondagen) och så jobba imorgon igen. Och då är det så där direkt fredag igen, och inte vilken fredag som helt, utan Let´s Dance-fredag! ;-) Och Freja har önskat hemmagjord köttfärspizza till middag. Hmm, det blir nog hälften köttfärs och andra hälften något annat...

Idag har vi hunnit ganska mycket ändå känns det som. Vi vaknade ganska sent, Magnus gick upp halv nio, via andra nio. Magnus slipade en dörr så där på morgonkivisten.

Sanna ringde och ville leka, så Freja gick dit på förmiddagen. Vi hade bjudit Magnus föräldrar på middag kl tre men vi ansåg att vi hann en liten tur till pulkabacken först. Under tiden målade Magnus dörr. Kul att kunna bjuda på middag någon gång, det blir ju naturligt så att de ofta bjuder oss! Nu står min mamma och pappa på tur. Den som väntar på något gott! ;-)

På förmiddagen hann vi även bädda rent i alla våra sängar med de nya bäddseten från Färg&Form som mamma och pappa gav oss samtliga familjemedlemmar i julklapp. Det blev så fräscht. Det är så kul med lite nytt! :-) Och ingen tackar väl nej till att lägga sig i renbäddade sängar! Det känns så härligt med den nytvättade sträva känslan.

Middagen blev så bra. :-) Fast det är ju svårt att INTE lyckas med klyftpotatis (ej köpes dock!) och färdig Lallersteds Bearnaisesås. Det enda svåra är väl köttet (entrecoté), att få den rätta rosa färgen. ;-) Men det blev, som vanligt, perfekt rosa när Magnus stekte i gjutjärnsgrillpannan.

Efter middagen ville barnen visa farmor och farfar Wii. De spelade golf och bowlade. Vi fick oss många härliga skratt. (Bara synd att Freja ibland är en lite dålig förlorare, men det hör väl till åldern.) ;-)

Så överlag har det varit en bra trettondag. Tänk, imorgon är det två veckor sedan julafton!

Må väl! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar