måndag 7 mars 2011

Skulle inte....

blogga idag men bidde så... ;-)

Sitter här nu och det pumpas upp och pumpas upp. Hmmm kan ju låta lite suspekt kanske? ;-) Men det är så att jag har en blodtrycksmätare på mig som jag ska ha på mig nu i ett dygn. Den tar mitt blodtryck var tjugonde minut. Har haft den på mig sedna kl fyra och fasen, den skaver redan. Mitt blodtryck har strulat något sedan operationerna, detta skall nu kollas upp en gång för alla. Klockan halv fem imorgon em ska jag till vårdcentralen för att ta bort den. De data den har samlat in (mina blodtryck) ska sedan analyseras.

Idag har jag och Tuva haft vår lediga måndag. Det märks att hon är redo att börja skolan. Hon saknar sina kompisar och vill till dagis då hon är ledig. Hon är redo för femdagarsvecka nu! ;-)

Idag ville hon ringa en kompis, men det är ju knappt några kompisar hemma så där en vanlig blankmåndag. Jag ringde farmor och farfar och bjöd in oss på lite kaffe och skridskoåkning på "deras" vik.

Det är riktigt tjock is på våra vikar nu. Men intill klipporna har isen blivit porös av att tryckas upp mot klipporna och samtidigt har den töat. När man gick där knakade det som 17. Men det var ingen risk att gå igenom eller så, för isen låg i olika skikt. Men det lät lite läbbigt. Tuva blev lite rädd först.

Må väl! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar