tisdag 29 mars 2011

Något glatt! :-)

Såg just på fejjan att en tjej i den bröstcancerförening jag är med i, Unga viktorior (tyvärr hinner jag i dagsläget inte alls vara engagerad i den) och som har fått sk kronisk bröstcancer, idag hade fått postitiva besked av sin läkare att cancermonstren hålls jättebra i skakt! Glada besked. Denna onkolog-läkare hade jag också och han är fantastikt bra, och ärlig, det är viktigt. Han är trovärdig i det han säger.

Man kan i dagläget leva länge med spridd kronisk bröstcancer.

Må väl!

Ska man eller ska man inte...

följa olika bloggar, spciellt sk "cancerbloggar"...? Det är egentligen nyttig, för ens liv får ett visst perspektiv. Men det ÄR jobbigt att läsa om dessa människoöden...

Nu har ännu en cancertjej slutat sina dagar... Linda med aggresiv inflammatorisk bröstcancer som jag skrev om för kanske ett halvår sedan, somnade idag in och flög till änglarna. http://lindaskriver.blogspot.com/

Usch, man blir så berörd då hon var i ungefär samma stadie i livet som jag själv. Det är så orättvis att inte hon ska få vara med och öppna paketen med vårkläder till barnen som hon skrev om att hon hade beställt här om dagen. Att inte hon ska få uppleva den riktig våren, som hon längtade så efter och har skrivit så mycket om, att hon inte ska få vara med på sin store sons skolavslutning som hon såg så mycket fram emot.

Jag skulle egentligen idag skrivit om gårdagens "skräck-magsjuke-dygn" själv här hemma med barnen och med Magnus iväg på jobbresa. Men just idag känns det inte bekvämt att göra detta. Jag sitter ändå här livs levande i vårt mysiga vardagsrum i min mjuka soffa, med täcket om mig, barnen sover lugnt i sina rum och jag är inte dödligt sjuk!

Givetvis ska man kunna beklaga sig i sitt vanliga "svensson-liv", och bara för att det finns cancer, krig och elände i världen  måste man få känna sig sjuk och ynklig av en förkylning eller magsjuka, men just idag känner jag inte för att skriva något mer om detta.

Må väl!

Trevligt,

Nu funkar det med styckena igen. Men jag fick byta och greja och välja en nyare version av sidan eller hur det nu var. Konstigt i alla fall!

Fasen var fruktansvärt irri man kan bli på datorer mm!!!! :-( DE SKA BARA FUNKA.

Kan i alla fall konstatera att stycken är en himla trevlig uppfinning. Det blir så svårläst och grötigt annars! ;-)

Bloggar mer, kanske ikväll.

Hälsn från magsjuk Christina.

söndag 27 mars 2011

Bloggen är helkonstig!

Jag har nu försökt få till stycken i min text men det gåååår inte! Konstigt! När jag skriver gör jag stycken, men när jag publicerar försvinner de. Trist... Inte lätt att felsöka heller...

Sjuka familjen, var det här ja.

Nu tar jag tillbaka, barnen är nu inte alls lika friska som jag tyckte förut i höstas och tidigare i våras. ;-) Men jag har hela tiden jämför mig med andra, som jag tycker är så o e r h ö r t mycket sjuka. Jag och mina kolleger åkte på en hejdundrande förkylning under slutet av veckan. Så i tor och fre befann vi alla oss i olika stadier av denna förkylning. Jag slutade kl två i fre, så jag kämpade på. Men det kändes så där att lämna mina krassliga kolleger och gå hem tidigt och ta helg... ;-) Detta måste ha varit extra kraftiga bacillusker, for oftast får ju vi inte barnens förkylningar, hade vi fått dem hade vi varit förkylda för jämnan tror jag, för det går alltid något på en förskola! ;-)

Jag kände inte för att promenera hem med barnen då jag kände mig så förkyld. Jag ringde svärfar Bengt och så hämtade han upp mig på jobbet och så körde vi och hämtade barnen och så körde han oss hem. Magnus hade lovat att gå på bio med en kompis (I am nr four). Jag var bara en snabbis in på Willys och köpte pommes, jag skulle göra wienersnitzel med klyftpotatis, men o r k a d e inte stå och fixa med färsk potatis.

På lördagen vaknade jag än mer förkyld men det var bara att masa sig upp, skjutsning av Freja och Sanna till lekniksimmet väntade. Jag satt där i vilstolarna i simhallen med Frejas badrock under huvudet och jä jä jäääääspade. Det kom en man förbi och skojade och sa "inte kan du väl jäspa nu, kl är ju snart tio!". ;-)

Väl hemma la sig en sjuk Christina på soffan. Jag sällan sjuk och när jag är det är jag som karlarna, det är typ JÄTTESYND om mig! ;-) Fast innan jag kunde lägga mig väntade ju ändå röj i köket och att fixa lunch mm, så mamma man är! ;-) Tuva var på sånt där supergnälligt humör hela dagen. Vi trodde bara det var sexårstrotset som kommit igång rejält, för det haaar börjat det har vi märkt mycket senaste tiden. ;-) Freja lekte med Sanna hela dagen. Tack Nette för att du tog med Freja och cyklade och köpte lördagsgodiset på macken. Alltjämt medan jag sov på soffan, Magnus var ute i trädgården och Tuva lekte ute, först själv, sedan med grannflickorna, inne hos dem.

Till middag gjorde jag pizza. Det är smidigt när man kan köpa färdiggjord deg och bara hälla på tomatsås, skina och ost. Till det hade vi en god sallad med bla tomat och färsk babyspenat. Vi ringde hem Freja och Tuva från sina respektive kompisar innan maten.

Tuva ville inte äta, och blev därefter skitarg för att Freja fick hänga med Sanna till hennes farmor och hälsa på dvärghöns, hundar och andra djur. När Freja gick stod Tuva och storgrät i dörren... Då var kl kvart i sex. Tuva sa sedan att hon var trött, hon sa även "ser du inte i mina ögon att jag inte är frisk?". Vi trodde bara det var ett "trotsutbrott", så vi lät henne hållas. Men ungen somnade - och vaknade ca 30 min senare och kräktes rakt ut i sängen! Jag hann denna gång att hämta en hink, så att bara första "dusten" kom i sängen och resten i hinken. Men oj oj, det hann komma massor i sängen ändå...

Vi bestämde att jag skulle ta Tuva och Magnus kräket, men han ulkade som 17, var nära att kräkas, så vi fick tänka om, jag tog kräket, han tvättade av Tuva. ;-) Sedan var det igång... Tuva kräktes hela kvällen. Under natten var det hyfast lugnt, men hon "tjuvdrack" kl tre på natten. Jag kom på henne med att dricka massor av vattnet som stod vid sängen. Hon var sååå törstig sa hon, men sedan var det ju igång igen... :-( Hon slutade kräkas vid tiotiden i förmiddags.

Magnus hade en resa till Qatar inbokad i dag söndag med hemfärd redan på tisdag. Han vågade åka! Han är inte så sjåpig så, utan ska han göra något så gör han det. Han tar problemen när/om de uppstår liksom. En eleoge till honom för det! Nu hoppas vi bara att ingen mer blir sjuk... Men denna gång är det ju en riktig omgång magsjuka, så lite förberedd på att någon annan får det ska man nog vara... Jag vill helst inte bli sjuk när Magnus är borta, och det vore ju inte superkul om Magnus blir sjuk där borta i mellanöstern heller!

Nu under dagen har Tuva varit sååå dålig, min lilla skrutt! :-( Hon har haft 38.0 graders feber och bara sovit, först i soffan, sedan i sin säng (hon tyckte det var för ljust i vardagsrummet) sedan i soffan en stund igen och plötsligt hittade jag henne i vår säng, där hon fortfarande sover! Jag lyckades få i henne en liten skål med jordgubbskräm vid sextiden.

Annars har veckan som gått förflutit som de flesta veckor, dvs massor att göra. I slutet av förra veckan fick vi ett H&M utskick med en så snygg kofta, som till Freja. Jag kollade om den fanns på H&M på webben, men inte då, den fanns bara i butikerna. På tisdagen efter att jag hade suttit och gjort min veckoplanering på jobbet fick jag rycket att åka in till stan och se om jag hittade koftan. Tisdagar hämtar ju Magnus barnen, så då har jag någon form av "egentid". Jag tog bussen in till stan och var väl inne på H&M kl 17.40. Jag hann där inne hitta en vårjacka till mig, en vårjacka till Freja och koftan jag var på jakt efter till Freja. ;-)

Freja blev så glad för koftan och jackan. Skulle ha kläderna redan dagen efter. Då var faktiskt också pappa Magnus med i skolan för första gången. För rättvisans skull (och för att en sexårstrotsig Tuva var galen av avund) var farfar med Tuva på dagis. :-)

På onsdagkvällen skulle mamma och pappa sova över här, för att hjälpa mig med barnen på torsdagsmorgonen eftersom Magnus skulle åka till Stockholm med fakiren (tidiga morgonplanet), och jag alltid öppnar förskolan på torsdagar. Jag slapp på det viset att väcka barnen så himla tidigt. Nu kunde mormor och morfar lämna barnen i human tid.

Mamma och pappa skulle hämta mig och Tuva på mitt jobb på onsdagen när jag hade stängt stället kl halv sex. Farfar Bengt hade lämnat Tuva hos mig på jobbet på eftermiddagen. När vi kom hem hit hittade jag inte mina husnycklar! Klockan var sex, jag var HUNGRIG och grinig. Grannen som har extranycklarna var inte hemma... Mamma och pappa som har våra nycklar hade dem hemma i Ronneby.

Pappa sa att nu tar vi det lilla lugna. Vi åkte till OKQ8 där jag köpte mig en korv (Tuva hade ätit hos farmor och farfar). Tuva fick en tablettask, hon valde Emser som är så goda! Jag köpte en till Freja också. Sedan körde vi en sightseeing i byn med omnejd. Det finns ju inte mycket att göra åt såna tokighteter, bara att "gilla läget" som det heter! ;-)

Under torsdagen städade faktiskt mamma huset åt oss! Så himla snällt! Och tur i oturen att hon gjorde det med tanke på hur helgen har varit med min förkylning och Tuvas magsjuka.

På torsdagen eftermiddag var jag och Freja på utvecklingssamtal hos hennes fröken Lisbeth i skolan. Det gick bra. Matten, som jag trott att hon har det jobbigt med, går bara bra! :-) De läser nu om rymden och Freja bara älskar detta ämne. Freja visade mig en så bra text hon hade skrivit om solen.

Må väl!

lördag 19 mars 2011

I ryyymden kan ingan höra dig gråta! ;-)

Fasinerande vilka namn alla "platser" på månen har. Stillhetens hav, Daggens vik, Fruktbarhetens hav... Tänk när astronomerna satt här på jorden och tittade i sina enkla teleskop och TRODDE det var hav, slätter etc där på månen. Det måste ha varit hisnande!
Här ser man "hur" man upptäcker Merkurius och Jupiter på kvällshimlen. Chansen finns några dagar till. Länk till sidan där tydligare bild finns, kommer här:
http://www.astroinfo.se/articles/102/2011-03-merkurius-moeter-jupiter-pa-kvaellshimlen

Tiotusenkronors frågan


- Mamma, kan Big Bang hända igen? Dör vi då? Åker vi ut i rymden då?

- Finns det bara liv på vår planet?

- Finns det liv i Andromeda galaxen?

- Mamma vad är det för en röd fläck som syns på Jupiter?

- Varför blåser det hela tiden en virvelvind på Jupiter?

Jag har en snart nioårig tjej som är så glad för de har äntligen börjat läsa om rymden i skolan. (Ja, det var ett tag sedan de började.) Hon har ju varit intresserad av rymden nu i minst ett år. Men detta att de har börjat läsa om rymden har även gjort att hon har börjat tänka och fundera en massa om oss; mänskligheten etc... Dessa frågor hon ställde nu ikväll när hon skulle sova var svårbesvarade och inga bra frågor att grunda en god nattsömn på, tyckte inte jag... ;-)

Hon kom hem från skolan igår och sa att nu under slutet av mars så här, så kan man se planeterna Merkurius och Jupiter jättenära varandra på kvällshimlen i väster runt halv sju (då solen går ner).

Vi gick bort till vår "äng" nu i kväll, med kikaren i högsta hugg, men vi visste inte riktigt vad vi skulle titta efter. Jag såg en starkt lysande prick och sa att den kanske det var. Men nej nej, sa Freja och kompisen Tilde, det ska vara två planeter nära varandra. De såg istället Orions bälte och Karlavagnen och var i det läget helt nöjda med det.

Väl hemma var Freja inte alls nöjd med Karlavagnen och Orions bälte, det var blaha blaha för de stjärntecknen har hon sett många gånger förr. Hon ville se Merkurius och Jupiter, därmed basta! ;-)

Jag googlade (taaack gode gud för google!) på Merkurius och hittade då bra information om hur och var man ser den, och Jupiter, nu i mars. Jag hittade en mycket bra bild på hur de två planeterna rör sig nu under mars månad. Och, jag hade RÄTT, vi SÅG ju en av planeterna nu i kväll, nämligen Merkurius. Jupiter låg inte så nära Merkurius som tjejerna hävdade, utan nedanför trädgränsen (alltså på vår äng). Vi ska gå en bit bort på ängen imorgon (förbi den träddunge som är i vägen) imorgon kväll och se om vi inte kan se även Jupiter. :-)

Till råga på allt är det ikväll gryyym fullmåne, månen har i sin bana inte varit så nära jorden på decennier, det är en sk "supermåne". Är det då det blir jordbävningar, tsumanis, vulkanutbrott mm?... Låter för mig inte helt omöjligt, då ju bara exempelvis tidvattnet påverkas av månen. Ja, något är det definitivt som händer, min svägerska Eva var i London här om dagen och där var det sk "blue moon", det hann bli två fullmånar i en månad och det gjorde tidvattnet extremt lågt så färjor över Themsen fick ställas in.

Så, till alla grannar (eller i alla fall de grannar) som såg oss med kikaren i högsta hugg; vi var INTE intresserade av vad ni hade på matbordet/framför tv:n eller om ni satt i mysbrallor framför tv:n, utan vi var PRIVAT-ASTRONOMER! ;-)

Vi, mångalna? Neheej då! ;-)

söndag 13 mars 2011

Ha ha, detta kort kom Tuva och visade mig under fredagen då hon kikade lite i ett album. Hon var en "nappoman" av stora mått mätt när hon var yngre. Här är hon nog ca 2 år.

Min sko-förälskelse. ;-)



OJ OJ OJ, när jag ser detta kort (taget idag) ser jag en STOR tjej, en tjej som snart ska börja "0:an". Vart tar tiden vägen, stopp, ibland går den fööör fort! ;-) På bilden har hon sin nya dödskalle-scarves.


Långpanne-bröd bakat i fre.



Experiment med diskmedel, vatten och bakpulver.




Oj en till bild på brödet.
Datorn strular idag så jag bemödar mig inte med att ta bort denna bild, då får jag börja om med allt igen - och det gör jag bara inte!




Tuva i en av mamman kreativt uppsatt frisyr. Denna fotbollströja skulle hon haft på sig på dagis på fredagen och visa Anton. Han gillar fotboll. ;-) Därför var hon så sur att hon fick stanna hemma.






Ännu ett experiment.








Fy faaaaan vad vi är bra!

Sjunger som ungdomarna som tar studenten. ;-) Vi hade föräldramöte i tis. Det är roligt när man får så mycket beröm som vi fick på det mötet. :-)

Annars har den här veckan förflutit ungefär som vanligt. Det har varit hämtningar lämningar och allt mittemellan. ;-)

I torsdags var tanken att jag skulle få en eftermiddag för mig själv. Freja skulle med en klasskompis hem, och Tuva skulle äntligen bli hämtad av mormor och morfar på dagis, och även sova över hos dem. Jag skulle alltså inte ha några barn att hämta på torsdagen - trodde jag! ;-)

Torsdagen var en hektisk dag på jobbet och mitt i allt detta ringde pappa, deras bil stod på "akuten" (Ford-verkstaden). De har verkligen ett måndagsexemplar av sin bil. Den här gången small det bara till när de körde och det var en fjäder som gick av... De trodde först att det skulle gå att laga fort men det skulle ta en dag. De kunde alltså inte hämta Tuva kl tolv på dagis som bestämt var! Jag fick ringa dagis och de fick delge Tuva den tråkiga nyheten. Hon hade gått och sagt till alla kompisar att mormor och morfar skulle hämta henne och att hon skulle sova där. Väskan stod och väntade där på dagis... Hon tog det att mormor och morfar inte kunde hämta henne ganska bra när fröken berättade det, men oj oj vilken gnällig unge jag fick hämta sen... Det var ju pest att mamma hämtade - och att vi skulle gå hem!

Till på köpet var det rent skitväder den här torsdagen! Jag var inte heller på topphumör. Hade man inte vetat att det var mars och "vårmånad" hade man lika gärna kunnat tro att det var november! När vi kom hem tände vi värmeljus och bestämde oss för att strunta i det dåliga vädret. Freja kom i alla fall glad hem från kompisen. De hade bla lekt melodifestival och bakat chokladbollar.

På torsdagkvällen kl nio vaknade Freja och var jätteledsen och sa att hon hade så ont i magen. Hon kan klaga på det ganska ofta utan att det är något, men nu såg jag att det var något som inte stämde. Jag bara väntade på att hon skulle kräkas. Stackars tjej, det tog 45 min av grymt illamående innan hon till slut kräktes. Ungen var bannemig vit-grön i ansiktet! :-( Efter att hon hade kräkts mådde hon så mycket bättre, tjejen! ;-) Vi kringgick våra familje-sov-regler, och körde ut pappa Magnus från sovrummet, och så fick Freja sova i pappas säng. Annars sover barnen i sina egna sängar. Freja kräktes inte mer utan det var precis på samma sätt som Tuva då för ca en månad sedan, hon sov lugnt hela natten och vaknade hungrig.

Jag hade båda barnen hemma under fredagen. Policyn på Tuvas förskola (och alla andra förskolor) är att man har syskon hemma vid magsjuka. Så här kan man ju inte göra i skolan sedan, då är det ju skolplikt. Tuva var fly förbannad på mig när hon inte fick gå till dagis. Hon är sååå kär i Anton nu igen, deras "kärleksaffär" går upp och ner, just nu är det mycket upp. ;-) Han hade sagt dagen innan, att nu var han kär i Tuva igen, så Tuva svävade som på små rosa moln. Så här låter det: "mamma Anton gillar dödskallar" och "mamma Anton säger att det står rock på min tröja" (till saken hör att det står Idol på Tuvas tröja) eller, "Anton tyckte jag hade fina byxor" etc etc... ;-) Så sött, Freja hade inga kärleksaffärer i den åldern. Det är lite charmigt! ;-)

Vi lullade runt hemma alla tre under fredagen. Freja och Tuva gjorde experiment med bla vatten, såpa och bakpulver, och jag bakade lånpannebröd. Barnen slogs om att smula i jästen. Mmmm, så GOTT det var med nybakat bröd. :-)

Igår körde jag själv iväg själv på lite "shopping". Jag köpte födelsedagspresenter till två kalas barnen ska på. Jag hittade även en scarves till Tuvan - med dödskallar på! Freja har nämligen en cericefärgad scarves med glittertrådar i, och en sådan ville Tuva ha. En med glitter i var jag alltså beordrad att köpa, men de jag hittade kändes sååå "pråliga", de passade inte min "lilla plutt". ;-) Men så gick jag på denna rosa med dödskallar och den godkände hon så fort jag kom hem. Inne på Kappahl blev det även ett par jeans till Freja och en söt tunika i olika tyger (lite lapptäcke över den!) till mig. Inne på SkoPunkten förälskade jag mig i ett par söta röda lack-sommartofflor i träskomodell (mjuka). Så, nu får gärna våren komma, så jag får använda mina nya tofflor! :-) Ja ja jaaa, jag är inte den som är den, tidig vår är heeeelt ok, jag brukar "frysa in" våren/sommaren! ;-)

Må väl! :-)

måndag 7 mars 2011

Isiga bilder!

Det var t o m folk som hade kört med bilar på isen!

Tuva och farfar. Tuva ville först ta en promenix på isen och känna sig för lite.

Varje vinter ligger det isjakter i viken. Det finns en isjakt-klubb på Långö som funnits i 32 år.


Isen var lite knagglig.



Jag och Tuvan.





Skulle inte....

blogga idag men bidde så... ;-)

Sitter här nu och det pumpas upp och pumpas upp. Hmmm kan ju låta lite suspekt kanske? ;-) Men det är så att jag har en blodtrycksmätare på mig som jag ska ha på mig nu i ett dygn. Den tar mitt blodtryck var tjugonde minut. Har haft den på mig sedna kl fyra och fasen, den skaver redan. Mitt blodtryck har strulat något sedan operationerna, detta skall nu kollas upp en gång för alla. Klockan halv fem imorgon em ska jag till vårdcentralen för att ta bort den. De data den har samlat in (mina blodtryck) ska sedan analyseras.

Idag har jag och Tuva haft vår lediga måndag. Det märks att hon är redo att börja skolan. Hon saknar sina kompisar och vill till dagis då hon är ledig. Hon är redo för femdagarsvecka nu! ;-)

Idag ville hon ringa en kompis, men det är ju knappt några kompisar hemma så där en vanlig blankmåndag. Jag ringde farmor och farfar och bjöd in oss på lite kaffe och skridskoåkning på "deras" vik.

Det är riktigt tjock is på våra vikar nu. Men intill klipporna har isen blivit porös av att tryckas upp mot klipporna och samtidigt har den töat. När man gick där knakade det som 17. Men det var ingen risk att gå igenom eller så, för isen låg i olika skikt. Men det lät lite läbbigt. Tuva blev lite rädd först.

Må väl! :-)

söndag 6 mars 2011

Dagens bildskörd

Så här gött hade jag det i solen. Den här tiden är egentligen så skön, för ännu finns det inga måsten i trädgården.

Emmie och Tuva fikar ute.


Freja med kompis äter lunch ute.



Andraplats i gymnastiktävlingen i lördags.
Min pappa tog korten.



Freja in action.






Första lediga vårdagarna

Har varit lite låg senaste veckorna. Gillar vintern och vintersporter, men nu sista veckorna har jag känt att nu får det vara noooog! ;-) När dessutom ens bästa kompisar (Frejas bästa kompis) åkte till Gran Canaria kände jag att, jag e r k ä n n e r, jag är avis... Det har varit en lång vinter... ;-) Har gått så långt så jag har tittat på greklandsresor (ljuvliga Kreta) i maj, men neeej, inte i år. Pengar till det saknas tyvärrr. ;-) Jag har en ekonomisk man (kanske tur det!). Mina sjukskrivningsomgångar har ätit rejält på våra besparingar.

Men idag (igår) kom den där första vårhelgen, den man liksom bara väntar på, och med ens känns allt så mycket bättre! Solen har skinit från en klarblå himmel. Barnen har lekt ute utan överdragsbyxor. Jag satt en stund på altanen i dörren till uterummet och läste tidning. Åååå så skönt! När Magnus handlade messade jag honom och bad att han skulle köpa hem så att vi kunde grilla idag. Mmmm, så gott det var! Och det luktade ju så gott, det är ju halva nöjet med grillning!

Freja har haft sin gamla kompis från öppna förskolan här idag (de har suttit som halvårsgamla bebisar på öppna förskolan och lekt med bitleksaker tillsammans!). Det är så roligt att de fortfarande leker och har kul. Idag har de lekt melodifestival och klätt ut sig. De har även suttit på altanen och fikat lunch, varma mackor från smörgåsgrillen. Jag lägger dem varma i ett kaffefilter och så är det bara att mumsa. Till drack de varm saft.

När Tuva kom hem från simskolan ville så klart hon också leka. Hon ringde sin dagiskompis Emmie. Emmie kom hit och så lekte de här ett tag, men de hann även med en vända till Emmie och leka där. De fikade i solen på altanen här hos oss.

Igår var Freja på sin första gymnastiktävling. Det var en klubbtävling, som är lite som en "övning" inför kommande tävlingar. De tävlar inom klubben i "tvärlag" (i alla lag var barn från alla trupper 1,2 3). Freja var så nöjd och glad, hennes lag kom på andra plats! Magnus och morfar var och tittade på henne. Jag var hemma med Tuva. Hon skulle på 6-årskalas till grannflickan Alicia.

Freja är så duktig på att göra både volter och annat inom sin älskade gympa. Hon gör bla jättefina handstående med nedrullning (en slags stående kullerbyttor). Men nu gjorde hon bara de vanligaste sakerna, tex ljushopp, kullerbyttor och hjulningar. Men vi vet ju att vår älskade Freja är en sån tjej som bara gör sådant som hon är extremt säker på, speciellt då det är tävling, och tävlingsnerverna ger sig till känna, kan jag tänka mig. ;-) Det är hennes personlighet. Vi får väl se om hon vågar göra något av detta på tävlingen i Grimslöv, som hon ska på i maj. ;-)

Nu ser jag djursjukhuset med Freja. Tuva i badet. Ha en bra vecka som följer! :-)

lördag 5 mars 2011

Affärsminnen

Mina affärsminnen. :-)
Mysan på sin plats på skrivbordet. Tror bilden är från 2009.

Freja och mormor. 2009

Tuva. 2009


Myse-gos.



2009




Jag pustar i affären efter en shoppingrunda efter en av mina operationer som haft med cancern att göra.